Ridläger

RIDLÄGER 2020

Här är en lista på alla deltagare och veckor i sommar. KLICKA HÄR

Anmälan till ridläger öppnar 1 Februari 12.00. Anmälan endast via mejl till rinkabyponnyridskola@hotmail.com. Anmälan som kommer in före 12.00 den 1 februari är ogiltig.

Här är en sammanställning av sommarens ridläger

V.25

Miniläger 4 dagar 08.30-12.00

Miniläger 4 dagar 12.30-16.00 FULL

Miniläger 2 dagar Måndag-Tisdag 10.00-13.00 (NYBÖRJARE)

Miniläger 2 dagar Onsdag-Torsdag 10.00-13.00 (NYBÖRJARE) FULL

Hoppläger 2 dagar 08.00-16.00 FULL

V. 26

Övernattningsläger Fredag 16.30-Söndag kväll ca 19.00

V. 27

Övernattningsläger Fredag 16.30-Söndag kväll ca 19.00

V. 28

V.32

Heldagsläger 08.00-16.00  FULLT!

Övernattningsläger Måndag-Söndag FULLT! Finns plats för egen häst fortfarande

V.33

Heldagsläger 08.00-16.00 FULLT!

Hoppläger

20-21 Juni har vi 2 dagars hoppinspirerat läger!

Vi kommer rida 2 pass per dag och avslutas med hopptävling på söndagen. Man blir tilldelad en häst som man rider båda dagarna.
Vi kommer varva men markarbete/gymnastikhoppning/banhoppning och massa annat skoj, även hoppinspirerad teori.

Kostnad: 1000:-

HELDAGSRIDLÄGER!

Vill du känna på hur det är att ha egen häst, och få en helt egen häst för en hel vecka? Då är vårat heldagsridläger något för dig!
Du får ha din egna häst hela veckan. Vi har 2 stycken ridpass per dag, stallpyssel, löshoppning, bad och mycket annat skoj.
Egen lunch medtages, eftermiddagsfika ingår.

Ridlägren är för er som minst skrittar o travar själva.

Ridlägret är måndag-fredag kl 8-16.

(Vid färre än 4 elever ställs ridlägret in.  Max 15elever)

Kostnad: 2800kr

(varav 1000kr kommer i faktura i Februari. Denna anmälningskostnad betalas ej tillbaka. Resterande på fakturan kommer i Maj/Juni)

Övernattningsridläger

På övernattningsridläger rider vi långritt, Nyhet för i år är att vi kommer sova på Spiragården. Denna gård är nära till bad och skog och vi får även möjlighet att prova egenodlad mat och plocka ägg direkt från ägghotellet. Vi kommer även få möjlighet att träffa på och lära oss massor om andra djur på gården.

Vi kommer hitta på massa roliga saker både med och utan hästarna. Ett läger för våra större barn som vill få ett minne för livet! Eleven tilldelas en häst som är deras egen under alla ridlägerdagarna!

Mat ingår.

Vi träffas kl 16.30 på fredagen och lägret slutar ca 19.00 på Söndagen.  (V.26,27)

Detta är för er som rider i alla gångarter.

Kostnad: 3000kr (Max 10 deltagare med ridskolehäst, totalt max 10 Deltagare)

Nyhet för i år! Längre Övernattningsläger!

I år kommer vi även ha möjlighet att anordna ett längre övernattningsläger!

Detta läger kommer hållas vecka 32 Måndag-Söndag (6 nätter). Lägret kommer hållas hemma hos Linnea. Detta lägret är för ungdomar på minst märke 4 (Ryttare med god ridvana).
Även ryttare med egen häst/ponny är välkommen.

Detta läger blir ett fartfyllt läger med massor av spännande aktiviteter som ex terränghoppning, bad med hästarna, nattritt, busrace i skogen varvat med hopp och dressyrpass på bana. Även här blir du tilldelad en häst som blir din hela veckan.

Mat ingår

Ridskolehäst 5000:-

Med egen häst 4000:-

Miniridläger

Ridläger för våra minsta elever. Föräldrarna ska närvara under lägret om barnet inte kan rida själv och har gjort det under lektionerna på våren. Vi kommer vara i stallet halvdag dvs 4 timmar i 2/4 dagar i rad, vi kommer lära oss om hästens språk och hur man gör iordning hästen inför ridlektionen.
Det kommer ingå ett ridpass om dagen och vi kommer avsluta med en maskeradhoppning på käpphästar (som vi bygger själva).
Vi bjuder på fika under dagen.

Max 8 elever per läger. Minst 4 st annars ställs lägret in.

Vecka 25 Måndag-Torsdag

Förmiddagsläger (Barn som vill ha/behöver föräldrar närvarande) 08.30-12.00.

Eftermiddagsläger (Barn som rider utan ledare) 12.30-16.00.

Vecka 25 Måndag-Tisdag/Onsdag-Torsdag

Förmiddagsläger (Nybörjare/Knatte) 10.00-13.00

Eftermiddagsläger (Nybörjare/Knatte) 10.00-13.00

Kostnad:

2 Dagarsläger- 750:-

4 Dagarsläger 1500:-

(Max 8 Deltagare/läger)

En tanke på “Ridläger

1. Hej! Har provat maila utan svar. Finns det möjlighet för min dotter Emmy på 5 år att gå på dagridläget v 25?? Mvh Ida

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )