Våra ponnyer

 • CATHY

Cathy är ett C-ponny sto (135cm) född 10 Mars 2004.
Hon är en Welsh Gypsy Cob med okänd härstamning.
Vi har lånat henne på foder tillsammans med  Blackie! Dom är bästa vänner och bott tillsammans sedan 2017.
Hon är en väldigt snäll ponny som alltid vill väl! Hon är pigg, glad och gillar uppmärksamhet.

 • BLACKIE
Här är Blackie, Cathys bästa vän som vi också fått låna in på foder till ridskolan.
Blackie är en tinker född 2 Januari 2009. Hon är en C-ponny och lika hög som som kompis Cathy (135cm)
Blackie är en ponny som gillar uppmärksamhet men kan vara lite försiktig av sig. Så var lugna och försiktiga när ni kommer fram till henne för första gången så hon får lära känna er.
En pigg och glad ponny att rida och världens snällaste och tryggaste!

 

 • KARISMAS FRK SVERIGE

Fröken är ett sto född 2008. Hon är ca 120cm och är av rasen Gotlandsruss. E: Timon 533 U: Karismas Miss Universum 4676.  En ponny som tidigare blivit körd mycket och väldigt snäll och arbetsvillig.

Älskar uppmärksamhet och vill gärna bli ompysslad hela tiden! Gillar fart och är en pigg och glad dam!

 

 

 • MORMORS LINDANSÖS

Lina som hon kallas är ett sto född 2013. Hon är ca 124cm hög och är rasen Gotlandsruss.

Hon är en snäll ponny som älskar att vara i centrum! Hon har tidigare varit ponnyridningshäst på Skansen och är därför mycket van vid alla barn och väldigt försiktig med de små barnen.

 • STOCKEBRO GABRIEL

Gabriel är en welshponny född 2017. Han är ca 122cm hög och älskar när det händer saker. Han vill alltid vara i centrum.

Han är en pigg och glad kille att rida. Hos tidigare ägare jobbat jättemycket med mijöträning av alla möjliga slag. Så trots hans unga ålder är han en trygg kille med alla 4 fötterna på jorden.

 

 • COOL HAZEL

Hazel är ett sto född 2011. Hon är importerad från Irland och 147cm hög. I Irland har hon tävlat massor i fälttävlan och är en väldigt välriden ponny.

I Sverige har hon tävlat i hoppning upp till LB och hon älskar att hoppa! Snabb som vinden men med en tydlig broms.

 

 • DAMMENS ROSITA

Rosita eller Rosa som hon kallas är en korsningsponny född 2013. Hon är en liten och otroligt snäll ponny som våra allra minsta barn kan rida utan problem! Hon gillar när det är mycket folk omkring sig och älskar att arbeta!

Bor nu hemma hos Ridskoleägaren Lollo och lär Lollos barn Evelyn att rida.

 

 • BLOSSOM

Blossom eller Bella som hon kallas är en ponny an rasen Tinker som ridskolan räddat från ett slakteri i Tyskland tillsammans med hennes kompis Szar. Szar har inte kommit till ridskolan än utan bor hemma hos vår ridlärare Linnea.
Dessa ponnyer har varit lite rädda när dom kom men är nu väldigt sällskapliga och vill vara med.
Bella är en ponny född 2012 och vi vet inte så mycket om hennes tidigare liv.Hon är ca 135cm hög.

Hon är en pigg och glad, något försiktig, men vänlig häst som vill vara med! Hon håller nu och att utbildas innan hon kommer gå fullt ut på ridskolan men är pigg och glad och ÄLSKAR att galoppera!

 • LINUS

Linus är en ursnäll  häst som är korsning fjorhäst/halvblod. Han är född 2010 och ligger precis över ponnymåttet så han klassas som en häst.

Världens snällaste som älskar att vara i centrum. Kan vara lite bufflig och leta godis i fickorna men om ni inte ger honom massa godis kommer han bara vilja gosa istället. Snäll och lugn att rida!

 

 • GOLIAT

Goliat är en maxad A-ponny född 2015. Hans färg är Isabell. Han är en korsning där pappan är Shetlandsponny och mamman är Welshponny/Gotlandsruss. En pigg och glad ponny som älskar när det går fort! Känslig och lyhörd och vill hela tiden vara sin ryttare till lags!

 • SIMBA

Simba är en B-ponny född 2015. Han är korsning Där pappan är Fjordhäst och mamman är Welshponny/Gotlandsruss. Hans färg är Isabellblack. Han är en väldigt go ponny som älskar att gosa, och väldigt lyhörd i ridningen, även om han är ung och oerfaren.

 

 • MILOU

Milou är en tinkerkorsning född 2011. Hon är syster med Freya och väldigt lika förutom färgen på fläckarna. Milou är lite mindre än Freya men en pigg och glad ponny som alltid vill vara sin ryttare till lags! Framförallt älskar hon pyssel och gos i stallet!

 • FREYA

Freya är en tinkerkorsning född 2011,  140cm hög.

Freya är syster med Milou.

Hon är en positiv ponny som älskar att bli ompysslad! Hon är pigg och glad och lyssnar på ryttarens minsta vink! Och hon ääääälskar godis!!

 • LEXUS

Lexus är en fjordhäst född 2004. Lexus har tidigare gått i verksamhet och är en trygg, stabil och välutbildad fjordhäst.

Han är en C-ponny (137cm) som älskar pyssel och uppmärksamhet!

 • FIA GUN

Fia är en maxad C-ponny född 2006. Hon är U: Fragansia  E: Zoy Gun. Hon har tidigare gått i verksamhet men pga av nedläggning så kom hon hit. Fia en ett positivt sto som är underbar att pyssla med i stallet! Snäll att rida och känslig för hjälperna. En pigg och glad ponny som alltid försöker vara till lags!

 • MOVORGEN

Movorgen, eller Mo som han kallas är en D-ponny född 2013. Han är en lite försiktig kille som är genomsnäll och gillar ompysslande, sålänge man är lugn och snäll.

 

IMG_5000

* BJÖRNBÖRG ALBERT

Albert är en B-ponny på ca 117cm. Har är född 2011 och en urgullig ponny med glimten i ögat! En ponny som vill väl och alltid gör så gott han kan!

Wendy Våren 2014

Wendy Våren 2014

 • WENDY V.D BLOEMHOF

Wendy är en shetlandsponny på 97cm och är född 2006.  Med sina 97cm är hon för tillfället minst i stallet!
E: Jock V. Flieren
U:Pauline v.d Bloemhof
Hon har tidigare fått 3 föl och ställts ut med 40p och guldsto.
Supersnäll och stencool ponny som är pigg och glad att rida.

Evelina och Mirra V.31

Sara och Mirra V.31

 • RHYDYCAR MARTINI

Här har vi Mirra, eller Rhydycar Martini som är hennes riktiga namn. Hon är en C-ponny på ca 134cm i mankhöjd. Hon är en welshcob som är född 2005!  En känslig häst som lyssnar på små hjälper. Hon är pigg men otroligt genomsnäll och som alltid vill väl och göra sitt bästa! En rolig häst att rida oavsett kunskapsnivå.

 

9 tankar om “Våra ponnyer

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s