Våra hästar

birk

 • BIRK BORKA

Birk ett gotlandsruss E: Qluring 610 U: Twizy 5878. Han är en större B-ponny och född 2018. En väldigt cool ponny trots sin unga ålder som gillar att vara i centrum!

 

philippa

 • PHILIPPA

Philippa är en maxad D-ponny född 2014. Hon är en korsning där mamma är Ardenner/New Forest och pappan är knabstrup, därav hennes spännande prickiga färg.

Hon är en ponny som ÄLSKAR människor och alltid först fram i hagen, för tillfället mest riden i skog och mark och vidareutbildas nu hemma hos Linnea för att börja gå på ridskolan till hösten.

zigge1

 • ZAIR

Zigge som han kallas är en rutinerad herre född 2001. Han är en storhäst på ca 162cm. Han är ursprungligen från Polen där han tävlat framgångsrikt framförallt i hoppning. Han är otroligt snäll och vänlig häst som ger en härlig ridkänsla på ryggen! Han är en häst som anpassar sig efter ryttaren och kan nästan ALLT!

 • NIKKI SURPRISE

Nikki är ett sto född 16 Juli 2016. Hon är korsning shetlandsponny/Gotlandsruss. Hon är E: Månstorps Quatro och U: Nikki Nonstop. Nikki är pigg och glad och älskar uppmärksamhet! Hon är lyhörd för hjälperna och en stjärna på att hoppa!

 • THE PERFECT MIX

Mixie är ett sto född 2014 och ca 155cm hög. Hon är korsning 50%PRE, 25% Friser och 25% Arab. U: Ariel E:Berrinche II Ett positivt sto som är lyhörd för hjälperna och otroligt trygg och snäll! Ett sto som gärna ifrågasätter sin ryttare om allt verkligen är nödvändigt men är lätt att övertala. När man får henne att samarbeta är hon lätt att rida och ger en härlig känsla på ryggen!

 • RAGNA

Ragna är en Norsk Fjordhäst född 2007-05-16 E: Emil 243 U: Släntrova 3258. Hon är ca 140cm hög och en väldigt snäll ponny! En ponny som är väl utbildad i ridningen men även körd med både vagn och släde.

 
 • CATHY

Cathy är ett C-ponny sto (135cm) född 10 Mars 2004.
Hon är en Welsh Gypsy Cob med okänd härstamning.
Vi har lånat henne på foder tillsammans med  Blackie! Dom är bästa vänner och bott tillsammans sedan 2017.
Hon är en väldigt snäll ponny som alltid vill väl! Hon är pigg, glad.

 • BLACKIE
Här är Blackie, Cathys bästa vän som vi också fått låna in på foder till ridskolan.
Blackie är en tinker född 2 Januari 2009. Hon är en C-ponny och lika hög som som kompis Cathy (135cm)
Blackie är en ponny som gillar uppmärksamhet men kan vara lite försiktig av sig. Så var lugna och försiktiga när ni kommer fram till henne för första gången så hon får lära känna er.
En pigg och glad ponny att rida och världens snällaste och tryggaste!

 • CLOVER THYME

Clover är född 2006 och är en pigg och glad häst importerad från Irland. I Irland har hon tävlat upp till 145cm och i Sverige har hon hoppat 120cm. En häst som alltid vill väl och ställer upp för sin ryttare. Även om hon är stor så är hon väldigt snäll!

 • KARISMAS FRK SVERIGE

Fröken är ett sto född 2008. Hon är ca 120cm och är av rasen Gotlandsruss. E: Timon 533 U: Karismas Miss Universum 4676.  En ponny som tidigare blivit körd mycket och väldigt snäll och arbetsvillig. Utställd med 36p.

Älskar uppmärksamhet och vill gärna bli ompysslad hela tiden! Gillar fart och är en pigg och glad dam!

 • MORMORS LINDANSÖS

Lina som hon kallas är ett sto född 2013. Hon är ca 124cm hög och är rasen Gotlandsruss. Utställd med 38p.

E: Linus 506, U: Dansös 4750.

Hon är en snäll ponny som älskar att vara i centrum! Hon har tidigare varit ponnyridningshäst på Skansen och är därför mycket van vid alla barn och väldigt försiktig med de små barnen.

 • STOCKEBRO GABRIEL

Gabriel är en welshponny född 2017. Han är ca 122cm hög och älskar när det händer saker. Han vill alltid vara i centrum. Utställd med 38p.

E: Penboett Essay U: Cefnfedw Sarahs Dream

Han är en pigg och glad kille att rida. Hos tidigare ägare jobbat jättemycket med miljöträning av alla möjliga slag. Så trots hans unga ålder är han en trygg kille med alla 4 fötterna på jorden. Han är nu utlånad under en tid.

 • BLOSSOM

Blossom eller Bella som hon kallas är en ponny an rasen Tinker som ridskolan räddat från ett slakteri i Tyskland tillsammans med hennes kompis Szar som nu är såld till en av våra elever på ridskolan.
Dessa ponnyer har varit lite rädda när dom kom men är nu väldigt sällskapliga och vill vara med.
Bella är en ponny född 2012 och vi vet inte så mycket om hennes tidigare liv. Hon är 130cm hög. Hon är en pigg och glad, något försiktig, men vänlig häst som vill vara med!

 • LINUS

Linus är en ursnäll  häst som är korsning fjorhäst/halvblod. Han är född 2010 och är Maxad D-ponny. Kan vara lite bufflig och leta godis i fickorna men om ni inte ger honom massa godis kommer han bara vilja gosa istället.  TILL SALU!

 • GOLIAT

Goliat är en maxad A-ponny född 2015. Hans färg är Isabell. Han är en korsning där pappan är Shetlandsponny och mamman är Welshponny/Gotlandsruss.

E: Tristan, U: Tangaloa

En pigg och glad ponny som älskar när det går fort! Känslig och lyhörd och vill hela tiden vara sin ryttare till lags!

 • MILOU

Milou är en tinkerkorsning född 2011. Hon är syster med Freya och väldigt lika förutom färgen på fläckarna. Milou är lite mindre (137 cm) än Freya men en pigg och glad ponny som alltid vill vara sin ryttare till lags! Framförallt älskar hon pyssel och gos i stallet!

E: Lindholms Fætter Guf U: Ramona

 • FREYA

Freya är en tinkerkorsning född 2011,  140cm hög.

Freya är syster med Milou.

E: Lindholms Fætter Guf U: Okänd

Hon är en positiv ponny som älskar att bli ompysslad! Hon är pigg och glad och lyssnar på ryttarens minsta vink! Och hon ääääälskar godis!!

 • ASTON BAKKELY

Lexus är en fjordhäst född 2004. Lexus har tidigare gått i verksamhet och är en trygg, stabil och välutbildad fjordhäst.

E: Appel Halsnaes D 701 U: Cennia Bakkely D

Han är en C-ponny (137cm) som älskar pyssel och uppmärksamhet!

 • FIA GUN

Fia är en maxad C-ponny född 2006. Hon är U: Fragansia  E: Zoy Gun. Hon har tidigare gått i verksamhet men pga av nedläggning så kom hon hit. Fia en ett positivt sto som är underbar att pyssla med i stallet! Snäll att rida och känslig för hjälperna. En pigg och glad ponny som alltid försöker vara till lags! Fia är också mamma till 7st föl som heter Fanny, Fine, Fancy, Fabian, Freja, Fandango och Fias Flinga.

 • MOVORGEN

Movorgen, eller Mo som han kallas är en D-ponny född 2013. Han är en pigg ponny som gillar fart! Men är väldigt snäll och lyssnar på ryttarens hjälper.

albertt

Albert är en B-ponny på ca 117cm. Har är född 2011 och en urgullig ponny med glimten i ögat! En ponny som vill väl och alltid gör så gott han kan!

 • WENDY V.D BLOEMHOF

Wendy är en shetlandsponny på 97cm och är född 2006.  Med sina 97cm är hon för tillfället minst i stallet!
E: Jock V. Flieren
U:Pauline v.d Bloemhof
Hon har tidigare fått 3 föl som heter Segermons Corazón Verde, Sollidens Eurydike och Sollidens Dionyzos. Hon har ställts ut med 40p och är gulddiplomsto.
Supersnäll och stencool ponny som är pigg och glad att rida.

 • RHYDYCAR MARTINI

Här har vi Mirra, eller Rhydycar Martini som är hennes riktiga namn. Hon är en C-ponny på ca 140cm i mankhöjd. Hon är en welshcob som är född 2005!  E: Blaencanaid Orient Express WSB 37928 U: Rhydycar Amber-Jane WSB 99154

Hon är pigg men otroligt genomsnäll och som alltid vill väl och göra sitt bästa! En rolig häst att rida oavsett kunskapsnivå.

9 tankar om “Våra hästar

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s